Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Met je blote billen in het gras

    Bij de LIDL had ik grote Griekse witte bonen gekocht. Het was een gedroogd soort dus moeten worden geweekt. Zelf laat ik ze minimaal 8 uur weken. De avond van tevoren spoel ik ze schoon. Gooi kapotte exemplaren weg en dan onder ruim water zetten. De dag erop gaar koken zonder zout. Zout zorgt ervoor dat de bonen niet garen. De bonen zijn groter dan onze witte bonen. Daarom dacht ik dit gerecht kan ik gerust 'blote billen in het gras' noemen in plaats van 'blote billetjes in het gras'.  De witte bonen zijn dus de billen. Voor het gras heb ik snijbonen gebruikt, zo is het ook in het oorspronkelijke recept. De snijbonen heb ik anders gesneden dan anders. 

    Wil je weten hoe ik het heb bereid? 

    Klik dan op deze link en laat je verrassen. 

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl