Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Yoo.rs Mysterybox

     

    Zo! Het heeft even geduurd dat uitwerken, maar zit zo belachelijk krap in mijn tijd.. Maar dat geeft niet, de hele dag duimen draaien is ook niets tenslotte. Dus eindelijk is hier mijn recept van mijn gerecht met de producten uit de eerste Yoo.rs Mysterybox. Ik heb gekozen voor de pompoen, wortelen, knolselderij en rookworst. Dat zag ik echt als een uitdaging om met deze producten samen iets lekker te maken. De kaantjes van rookworst gaven het geheel een heerlijk crunch en doordat ik de wortelen heb gebakken in het vet van de rookworst, kregen zij ook de smaak van rookworst. Door de wortelen te bakken, karamelliseren ze en worden lekker zoet.

    De knolselderij heb ik op gesmaakt gebracht met onder andere oranjebloesemwater. Dit kan je kopen in een Turkse of Marokkaanse supermarkt. Gebruik er niet teveel van omdat het snel kan overheersen. Zelf gebruik ik het dopje van de fles als maat... Dat doe ik overigens als jaren, gewoon omdat het makkelijk is.

    Klik hier voor het recept...

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl