Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Erwten-pompoen-soep

    Vorige week had ik een erwtensoep-groente-pakket met groente en spliterwten gekocht én een pompoen. In eerste instantie was ik van plan om de groente van het pakket te gebruiken samen met een schenkel om er bouillon van te trekken. De spliterwten wilde ik apart houden. Ik wilde gewoon nog niet aan de erwtensoep. Tot het moment dat ik het zo koud kreeg. Dat was een point of no return. Het begin van de snert en het einde van de lichte, luchtige gerechten. En toch, om het afscheid niet te abrupt te maken, heb ik er pompoen doorheen gedaan en geen rookworst. Dat was me nou nog net iets te snerterig zeg maar. Zo'n erwtensoep-groente-pakket is echt handig, want je koopt precies voldoende om een pan voor vier personen te maken. Als vlees kun je zelf kiezen wat je wilt natuurlijk. Een hamschijf, krabbetjes of net als ik deze keer een schenkel. Zo wordt de soep niet zo vet. Want er gaat sowieso al spek in. Gewoon ook omdat het lekker is. Wanneer je eters aan tafel hebt die pompoen niet lekker vinden, zeg dan niets. Ze zien het ook niet. Verstopte groente, weer eens wat anders dan vergeten groente..

     

    KLIK HIER VOOR HET RECEPT...

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl