Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Zeebaars met parelcouscous

     

    Allereerst dit. Gisteren heb ik bij Xenos sprouty kweeksetje gekocht. Ik heb gekozen voor broccoli, gewoon om te proberen. Sprouty's zijn kiemgroente om te eten op je brood, op je salade of gewoon een plukje zo uit het handje. Sprouty's bevatten veel voedingsstoffen. Nou moet je het niet overwaarderen, want het gaat nog altijd om de hoeveelheid die je ervan eet natuurlijk. Die zaadjes moet je iedere dag verzorgen. Dat houdt in, twee keer per dag afspoelen met lauw water. Glimlachen en praten is optioneel natuurlijk en doe het vooral wanneer niemand je kan zien of horen. (grapje natuurlijk) Maar je weet maar nooit, het kan wellicht helpen. Vergeet niet, alles wat je aandacht geeft, groeit. Er is eigenlijk geen verschil met gisteren. Foto is te zien als je op de link klikt.

    Verder met het recept van vandaag. Vrijdag, dus visdag. Afgelopen zondag had ik een blog geplaatst over mijn dagje uit naar Oostvoorne en wat wij hadden gegeten. Maandag blogde ik het recept van de groente, namelijk geroosterde bloemkool. Kijk maar... En vandaag plaats ik de receptenflyer van de couscous met zeebaars.  Zo zag de schotel eruit. Voor de parelcouscous heb ik een hartjesvorm gebruikt. Tenslotte is vis gezond voor het hart. ;)

    Klik hier voor het recept....

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl