Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Garnalen in knoflookolie

     

    Garnalen in knoflookolie

    Vandaag een voorgerecht of tussengerecht. Namelijk, garnalen in knoflookolie. Naar het schijnt komt de zomer een paar dagen terug en hopelijk is dat het weekend. Dan kan er weer even lekker buiten worden gegeten. Zelf eet ik graag Spaanse en Griekse gerechten, maar dat was al duidelijk. Zo heb ik vorige maand deze garnalen gegeten als voorgerecht met desembrood erbij. Echt een topvoorgerecht. Kan ook als lunchgerecht daar doe ik in het geheel niet moeilijk over. 

    Zelf koop ik de garnalen bij de Lidl in de diepvries. Dat is makkelijk, want als ik garnalen wil eten heb ik ze altijd op voorraad. Als je wilt weten hoeveel garnalen er in een kilo gaan kun je dat op de verpakking zien. Vaak zie je dit staat, '16/20' deze aanduiding betekend dat er 16 tot 20 garnalen in een kilo zitten. Handig om te weten wanneer je gasten krijgt. Pin me niet vast op de getallen, die kunnen per verpakking verschillen natuurlijk. 

    Waan je even in Spanje, smeer je in met zonnebrand voor de juiste strandgeuren, zet een parasol op en Julio Iglesias en buen provecho

    Van het recept heb ik een receptenflyer gemaakt die je kan én mag downloaden. Het is een jpg-bestand.Klikhiervoordeflyer

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl