Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Zalm met venkelsaus, simpel maar smaakvol

     

    De Hollandse sperziebonen zijn weer volop te koop. Zo ook in de Lidl. Inderdaad, mijn favoriete winkel. Afgelopen maandag had ik ze gespot en gekocht en wat waren ze lekker. Fijn, klein en slank. Niet dradig, dus snel schoongemaakt. Puntjes eraf snijden, wassen en met een laurierblaadje, een takje Rozemarijn en wat zout koken. Niet te lang, 15 minuten is genoeg. Afgieten en warm houden met een beetje boter. Vlak voor het serveren wat verse nootmuskaat erover raspen en witte peper. Dat laatste geheel naar eigen smaak en inzicht. Vorig jaar had ik ook gele sperziebonen gekocht bij de groentejuwelier. Die kwamen uit Frankrijk, maar ik bedacht me dat het wel een kleurrijk geheel zou worden. En zeg nou zelf als de foto op de receptenflyer ziet, dan is het toch aardig gelukt. Erbij een venkelsausje van een hele venkelknol. Ik had de saus eigenlijk met Pernod op smaak willen brengen, maar dat had ik niet in huis. Een venkelknol wel en ook die saus was zo lekker, dat ik het met plezier wil delen met jullie.

    Het is een low-carb gerecht. Je kan natuurlijk zelf kiezen om er aardappelen bij te doen, gebakken of gekookt dat is aan jezelf. Wij vonden het een prima maaltijd zo. Heel geschikt voor een balansdag.

     

    Klik hier voor de receptenflyer...

     

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl