Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Salade voor twee. Simpel maar smaakvol

     

    Terwijl ik genoot van mijn bijna einde van de zomer-ontbijt smoothie bedacht ik deze salade. Waar moet een salade aan voldoen? Zelf vind ik dat een salade er fris en smaakvol uit moet zien. De sla moet knapperig zijn en hij moet mooi gedresseerd zijn en om een salade van zijn beste kant te laten zien is de opmaak op een serveerschaal of bord het mooist. Als je frisse sla wilt houden, zorg dan voor ijskoud water wanneer je hem wast. Wanneer je grote tomaten gebruikt, ontvel ze dan. Niets zo naar als een taai velletje en dat is de reden dat ik voor die kleine smaaktomaten kies. Die kun je met velletje en pitjes eten. En vergeet die sla die gewassen en al in een zakje zit. Het scheelt al met al slechts vijf minuten, langer duurt het niet om je sla te wassen.  Vers van de krop is je sla echt lekkerder en het bevat nog vitaminen ook. Terwijl die slablaadjes die je uit een zakje schut eigenlijk al futloos is. Vaak ook zacht en verre van knapperig. Nog een bijkomstigheid, een krop sla is goedkoper dan zo'n zakje met suffe slablaadjes. En als dit je niet overtuigd, ruik dan eens aan een vers slablaadje en ruik dan eens aan zo'n muf blaadje uit een zakje. Eén van deze redenen moet je overtuigen om de zakjes links te laten liggen, hoop ik.

     

    Klik hier voor het recept. Het staat op mijn nieuwe blogsite.

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl