Elisabeth'skitchen
Promoot jouw pagina ook
Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven
Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon.
Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...
Elisabeth
Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link
Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link
Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link
Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link
Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link
Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link
Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link
Nee! ik ga niet op de stoel zitten van natuurorganisaties en roeptoeteren dat je de eendjes beter geen oud brood kan voeren. Natuurlijk hebben ze wel een beetje gelijk natuurlijk. Aan de andere kant, eendjes voeren wie is er niet groot mee geworden? Juist, bijna iedereen. Het blijft toch leuk. Dat gespetter en gekwaak. Daarbij er zijn mensen die zo nog hun dagelijkse wandeling maken ook. Aan de andere kant, als je creatief in de keuken bent of je zit krap bij kas, dan zou ik dat brood gewoon lekker zelf opeten. En laat ik nou daar een heerlijke toepassing voor hebben bedacht. Oké, ik ben natuurlijk niet de enige, dit is gewoon een variant op de vele no-waste tips met voedsel.
Reacties