Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Broccoli-soep met Roquefort. Simpel maar smaakvol

    Soepweer was het. En nee, ik klaag niet. Regen is noodzakelijk voor de natuur, maar van al dat nattigheid kreeg ik zin in soep. Dus soepweer vraagt om soep. Lekker pittige soep. Met verse groente. Beetje gaarder gekookt dan anders, want ik vind zelf soep is geen rauwkost. Ik vind soep het lekkerst wanneer hij heet wordt geserveerd. Zodat je voorzichtig moet eten en dat je dan later toch bemerkt dat het puntje van je tong een tikje is verbrand. Hete soep voor koude botten... De kaas die ik erbij heb geserveerd gaf een extraatje. Beetje meer pit en zout.. De parelcouscous had ik nog in de vriezer. Ik kook altijd het hele pak in één keer. Verdeel het gelijk in porties, in aparte bakjes, af laten koelen en dan invriezen. Dan heb je altijd gekookte pasta of rijst op voorraad. Super handig natuurlijk. Klik hier voor de andere toepassing van parelcouscous met mosselen.

    Natuurlijk heb ik van het recept een receptenflyer gemaakt, die je kan en mag downloaden.

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl