Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Aardappelsalade met corned beef, simpel maar smaakvol

    Soms dan heb je zin in de smaak van vroeger. De smaak uit je herinnering weer naar boven halen. En dat heb ik gedaan met corned beef. Ik zag het blikje staan in een delicatessewinkel waar ik mijn halloumi koop en direct kwam de smaak van vroeger naar boven. Afgelopen week zag ik een blikje staan in een grote supermarkt en heb het gekocht. Van de week heb ik het gebruikt in een aardappelsalade. Met het openmaken van het blikje kwam de geur naar buiten en was weer even dat kleine meisje wat zich zat te verheugen op de macaroni met corned beef.. Ohh die warme, zachte, zoute corned beef samen met de net iets te gare pasta en tomatenketchup. Dat was het, meer niet.. En oh wat hoopte ik dat het niet tegen zou vallen. En wat denk je? Niet dus. Het blikje was open, de corned beef eruit, het meeste vet er heel voorzichtig afgeschraapt. Plakje eraf gesneden, blokje gesneden en toen de proeftest. Kippenvel, want het smaakte inderdaad net als vroeger. Hmmm er gaat niets boven verse corned beef, echt. Maar toen moest ik er nog een lekkere salade mee bereiden. Geen probleem. Het bord was veel te snel leeggegeten. Natuurlijk is het niet om iedere week te eten. Maar soms is een trip down food-memory-lane heerlijk om te doen..

    Van het recept heb ik een receptenflyer gemaakt die je kan en mag downloaden.

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl