Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Vis op vrijdag. Simpel, smaakvol en gezond

     

    Vandaag zal het druk worden in de viswinkels en aan de viskramen. Ik zal er ook zijn, reken maar. Oh wat hou ik ervan. Inderdaad, nieuwe haring. En wat hou ik ervan om te eten volgens de seizoenen. Oké, ook ik maak weleens een zijstap en eet soms iets gewoon omdat ik er zin in heb, maar dat gebeurt zelden kan ik je zeggen. Zo probeer ook om geen boontjes uit Egypte of Marokko te eten. Nee, geef mij maar die heerlijke Hollandsche boontjes. Of peultjes, hmm, maar dan wel de Hollandse en die zijn er maar kort. Dus kort genieten maar wel vaak.. Als ik al een hype zou willen ontketenen, dan graag het seizoensgebonden eten hype. En dat hoeft dan niet 100%, 85% is een mooi streven. En dan nog het liefst uit eigen land. Wie helpt mee! O ja, de aardappelen die ik heb gebruikt zijn van de nieuwe oogst. Boordevol vitamine C. En vis geeft vitamine D en mineralen zoals jodium en dat is weer gunstig voor de werking van de schildklier. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen.

    Oké, vandaag is de nieuwe haring verkrijgbaar, lekker vet. Inderdaad, vet. Gezond vet. En als je nou geen haring lust is zalm een andere goede keuze. Ook vette vis. Kies dan voor vis met het msc keurmerk of wilde zalm. En zo moeilijk is dat niet te bereiden.

    Natuurlijk heb ik een receptenflyer gemaakt. Je ziet staan 1 tl zout (fleur de sel) maar dit is facultatief. Dat wil zeggen, minder is beter. De groente en de vis heb ik niet op smaak gebracht met zout.
    Gebruik jezelf liever light-producten of moet dat op doktersadvies dan gewoon doen. Zelf gebruik ik liever de vollere varianten. Dan heb ik minder nodig, maar wel meer smaak.

    De receptenflyer kan en mag je downloaden. Wanneer je hem deelt op social media, tag mij dan...

     

     

     



    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl