Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Twee kazen pizza, simpel en smaakvol

    De tuindeur staat open de frisse lucht stroomt binnen terwijl ik deze blog tik. En als ik naar bovenstaande foto kijk proef ik de smaken weer. Gisteren heb ik deze pizza bereid. En nee, het deeg heb ik deze keer weer niet zelf gemaakt. Sinds ik het verse pizzadeeg heb ontdekt vind ik het een prima keuze en product als middenweg. Zelf gemaakt deeg is helemaal het einde en feitelijk helemaal niet moeilijk, maar ik snap heus wel dat de meerderheid geen zin of tijd heb om eerst nog eens deeg te maken na het werken. Dus is kant-en-klaar pizzadeeg een alternatief. Je hebt de mogelijkheid om de pizza te beleggen met de groente en kazen die jij of je gezinsleden wel lekker vinden. En hoe leuk is het om met de kinderen te doen. De courgette snijd je gewoon met een kaasschaaf en de mozzarella is een prima kaas om in stukken te scheuren. En als je dit nou lekker vind, ga je vast in de herfst een keer zelf pizzadeeg maken. Want zeg nou zelf, iedereen lust toch pizza...

    Hoe je de pizza kan bereiden en/of samenstellen is te lezen op de receptenflyer die je kan en mag downloaden. Het is overigens uitermate geschikt voor meatless monday

     


    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl