Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Tonijn-tomatensalade simpel en smaakvol

     

    Een recept voor het foodblogevent, deze keer gehost door Ingrid Larmoyour.

    Website: https://villavinissima.wordpress.com/2015/06/23/foodblogevent-juni-tomaat-in-de-hoofdrol/
    Iedere maand wordt er een foodbloggersevent gehouden. Diegene die het host kiest eind van de maand een winnaar en die winnaar wordt de host en kiest het onderwerp.

    Die hele grote tomaten, onooglijk om te zien, maar je kan er zoveel kanten mee op. Inderdaad, ze heten coeur de boeuf. Die heb ik gebruikt als basis op dit bord. Ze zijn lekker vlezig en vol van smaak. Maar ook vol met vocht, net als die kleine smaaktomaten. Vitaminen, vezels, umami en vocht. Juist dat kunnen we goed gebruiken op zomerse dagen. Deze salade heb ik gisteren gegeten als een koolhydraatvrije warme maaltijd. De olijven fungeerde als een zoutje net als de zeekraal, de zoetzure ingelegde ansjovis gaf frisheid aan het gerecht en knapperige ham tja wat voegde die toe, juist een knappertje, net als die stukjes radijs. Zorg wel voor verse tomaten. Die smaaktomaten koop je tegenwoordig in emmertjes, heel handig. Heb je kinderen, zorg dat er een bak met gewassen tomaten op de keukentafel staat in plaats van snoep. Grote kans dat ze vanzelf een tomaatje pakken en zo krijgen ze ongemerkt groente binnen. Trouwens voor volwassenen is het ook een lekker tussendoortje.

    Een lekker voordeel, deze salade is ook redelijk budget te noemen. De meeste ingrediënten heb ik gewoon gekocht in de LIDL. De zeekraal niet en de groene tomaten heb ik daar niet kunnen kopen. Confession time, inderdaad de LIDL is mijn winkel voor de meeste boodschappen.

    Toevallig wordt het morgen weer een bloedhete dag, mooie kans om deze salade te maken. Binnen 20 minuten op tafel, simpel, smaakvol en gezond. De receptenflyer kan en mag je opslaan. Delen mag je de receptenflyer ook via social-media, daar heb ik geen problemen mee. Laat het mij weten op mijn facebookpagina 
    Tag me dan als je kan.... ;-)



    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl