Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Tomatencarpaccio, simpel, smaakvol en gezond

    Ik zou bijna zeggen, simpeler dan dit kan het niet. Oké, gewoon een tomaat eten en daarna een stuk kaas of andersom is inderdaad simpeler en kan ook natuurlijk. Maar dat is niet iets wat ik zou doen. En daarbij, dan is het ook geen carpaccio meer.

    Voor twee personen

    1 coeur de boeuf tomaat
    1 geitencamembert
    2 el geroosterde zonnebloempitten/pompoenpitten
    snufje zout (fleur de sel) en wat draaien witte peper
    blaadjes basilicum naar smaak
    olie/azijn in spuitfles. (lees hieronder meer)

    Was de tomaat en snijd in zo dun mogelijke plakjes en verdeel over twee. Snijd de kaas in stukjes en leg op de tomaat. Verdeel de pitten erover en strooi het zout en maal de peper erover.
    Spray er wat dressing over.

    Nou simpeler kan niet en als je gasten krijgt, maak dan een grote serveerschaal op met deze carpaccio en zet de sprayfles met dressing ernaast. Zodat er naar iedereen kan sprayen naar behoefte. Geloof mij, hierdoor gebruik je minder olie dan wanneer je flesjes neerzet. Probeer het maar eens.

    Zelf heb ik een spuitflesje met olie gekocht bij een grootgrutter. Een gedeelte uitgeschonken en aangevuld met rode Balsamico-azijn. Voor gebruik het flesje schudden zodat de azijn zich mengt met de olie en sprayen maar. Aangezien het nu vakantietijd is, kun je overal van die handige reissetjes kopen met sprayflesjes. Die kun je ook voor dit doel gebruiken natuurlijk.

     





    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl