Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Raapstelenstamppot, simpel, smaakvol en gezond



    Afgelopen zondag heb ik dit bereid en oh wat was het lekker. Gewoon door de combinatie van de ingrediënten. Het was voor dit seizoen de laatste keer dat we raapstelen aten. Jullie hebben inmiddels na al die jaren al door dat ik graag eet volgens de seizoenen. Ook rabarber eet ik niet en gisteren heb ik de laatste asperges gekocht. Gelukkig is er genoeg te koop in de winkels. Straks komen er weer Hollandsche snij- en sperzieboontjes, tuinbonen (die zijn er nu al), verse dopererwten. En dan het fruit, het zachte fruit is er, meloenen, aardbeien en kersen. En zo heeft ieder jaargetijde zijn charme en geeft variatie op het bord. Stiekem denk ik ook dat ons lichaam ook profiteert van het eten volgens de seizoenen. Ik kan het niet wetenschappelijk onderbouwen, maar het is een onderbuik gevoel. Wie het weet mag het me vertellen.

    Zoals eerder geschreven, zondag heb ik dus raapstelen gegeten. Uiteraard heb ik het recept uitgeschreven. De stamppot is smeuïg gemaakt met Hüttenkäse. Magerder dan crème fraîche. Of je light producten gebruikt is aan jezelf.

    Het is een receptenflyer die je kan en mag downloaden.


    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl