Elisabeth'skitchen
Promoot jouw pagina ook
Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven
Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon.
Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...
Elisabeth
Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link
Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link
Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link
Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link
Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link
Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link
Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link
Van de week had ik een blog geplaatst met het nagerecht, vandaag dan eindelijk het voorgerecht.
Het hoofdgerecht was wilde zalm en groene asperges van de bbq. Ik had bij de HEMA een aller schattigst
kleine witte bbq gekocht voor een klein prijsje. Groot genoeg om vis, vlees of groente te bbq-en voor vier personen.
Er hoeft niet zoveel kooltjes in, dus die gloeien snel en zo kan ik vaker iets op de bbq bereiden. Ook doordeweeks.
Terwijl de bbq op temperatuur kwam, kon ik mooi de bladerdeeg in de oven doen en de rest voorbereiden.
Nu dus het voorgerecht. Een zalm-tompouce. Zo simpel en smaakvol, echt iets om te bereiden als je een etentje hebt.
Van het recept heb ik zoals gebruikelijk een jpg bestand gemaakt die je kan downloaden.
Reacties