Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Nutella rolls simpel maar smaakvol

    Lekker hé die aardbeien? Ik geniet er echt van, jullie ook hoop ik. Gisteren was het heerlijk weer om in de tuin bezig te zijn of gewoon een boek uit te lezen. Ik heb beide gedaan en als afsluiting een bbq met zijn tweetjes. Had zalm gemarineerd en erbij groene asperges.

    Als voorgerecht had ik ook zalm. Maar dan geserveerd als een tompouce. De crème fraîche fungeerde als de slagroom.

    Ík had vorige week een kleine bbq gekocht bij de HEMA. Het is een tafelmodel. Precies genoeg voor vier personen. Snel warm en weinig houtskool nodig. De voorbereidingstijd of opwarmtijd is daardoor ook korter. Wat natuurlijk ideaal is. Afijn, de bbq-smaak zat er goed aan en dat had een heerlijke afsluiting nodig. Dat was een aardbei-dessert. Lekker met nutella-rolls. Aardbei en nutella is ook een prima combinatie.

    Van het recept heb ik een receptenflyer gemaakt. En ja, ik gebruik suiker want ik ben geen liefhebber van zoetstof. Maar wel rietsuiker. Wil je palmsuiker of kokosbloemsuiker gebruiken dat kan ook natuurlijk. Ahornsiroop, agave-siroop is ook allemaal mogelijk. Dat mag je allemaal zelf kiezen. Maar ik heb gekozen voor fair trade rietsuiker, die overigens ook te koop is bij de LIDL.

    Wanneer je de rolls zijn gebakken direct serveren, dan zijn ze nog lekker crispy. Let wel, dit eet je natuurlijk niet iedere dag maar bij hoge uitzondering. Het recept is zeer geschikt voor een enkele zondag of op feestdagen.

     

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl