Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Eiwafel, simpel maar smaakvol

    Ei is een product wat gezond is en veelzijdig. Eigenlijk zou ik het vaker moeten eten, maar er zijn veel gezonde producten die ik wat vaker zou moeten eten. Ik doe mijn best, maar ik eet niet zoveel, dus ik moet keuzes maken. Terug naar het ei. Een goede manier om vaker ei te eten is het te gebruiken als vleesvervanger. Zo heb ik ei onderlaatst als wafel gegeten. Bij de LIDL had ik siliconen bakvorm gekocht om wafels mee te bakken.

    Ik heb er twee gekocht want ik dacht dat het leuk zou zijn om wafels te bakken en dat ga ik heus wel doen. Misschien morgen.. Maar terug naar de ei-wafel. In deze aspergetijd wil ik ze niet steeds op dezelfde manier serveren. Dus ik bedacht me dat ik gerust ei-wafels zou kunnen bakken in deze vormen. Zo gezegd, zo gedaan. Het recept is super simpel maar smaakvol.

    Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

    Klop 4 eieren los met 2 eetlepels water en meng er 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden door, 1 theelepel kurkuma en maal er wat peper over. Meng goed door. 
    Vet de wafelvorm in met wat olie. Ik gebruikte 1 vorm voor 2 personen. Giet het eimengsel in de vorm. En bak je wafels gaar in ongeveer 20 minuten. Ondertussen heb ik de asperges gekookt met een laurierblaadje en wat gemalen foelie.
    Ook had ik nog Pata Negra in de koelkast en die heb ik erbij geserveerd. De asperges hadden niet veel meer nodig dan een klein klontje gezouten roomboter.

    Zorg dat je wafelvorm in de oven staat wanneer je het eimengsel erin giet of op een harde ovenvaste ondergrond want de vormen zijn flexibel.

     

     

     


    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl