Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Asperges, simpel maar smaakvol

    Ik kan het niet helpen, het is sterker dan mezelf. Als het aspergetijd dan koop ik ze vaker. Eten volgens de seizoenen doe ik het liefst en natuurlijk wijk ik daar weleens vanaf. Tenslotte ben ik ook maar een mens die soms zin in iets heeft wat niet echt in het seizoen valt. Niet al te moeilijk doen. Maar ik probeer voor 99% te eten wat volgens het seizoen. Dus nu eet ik veel asperges. Vorige week heb ik ze gekocht bij een boer in Chaam en dat is me bevallen. Verser dan dit kan je ze niet krijgen. Van het land op je bord zeg maar. Nog een voordeel van eten volgens het seizoen, het is altijd iets goedkoper.

    Zelf probeer ik ze op diverse manieren te serveren. Gisteren heb ik ze bereid met halloumi en spekjes. De aardappelen heb ik gekookt en gemengd met de spekjes en Limburgse mosterd. Afijn, lees zelf maar op de receptenflyer die je kan downloaden. Wil je meer aspergesrecepten, kijk hier dan eens.

     

     

     

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl