Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Wraps

    Gisteren plaatste ik het recept van de guacamole, kijk maar, vandaag het recept van de wraps. Eerst ga ik iets tegenstrijdigs vertellen. Eerder vertelde ik dat ik graag naar de slager ga voor vlees, maar daar ben ik mee gestopt. Sinds de LIDL is begonnen met het verkopen van biologisch sterrenvlees koop ik daar mijn vlees. Die aanduiding geeft aan dat het goed vlees is. Dit gerecht heb ik gemaakt met het biologische 3-sterren gehakt. En zo is biologisch vlees voor iedereen toegankelijk. Alleen zou het helemaal geweldig zijn wanneer het bio-assortiment groter is dan het plofvlees. Maar dat gebeurt nog weleens.

    Vandaag dus de receptenflyer met de wraps. De bloemtortilla kun je zelf maken, maar ik snap best dat wanneer je uit je werk komt daar helemaal geen zin in hebt. Dan zijn die uit de winkel een prima vervanger.

    Wil je meer receptenflyers, klik dan hier.  De receptenflyers zijn jpg bestanden en te downloaden.

     

    Reacties

    Willem schuurmans op 29-03-2015 15:34

    Ziet er weer gelikt uit. ik weet ook gelijk wat we gaan eten vanavond. Ik weet niet of het dit recept wordt maar als het aan mij ligt wel wraps

    Gewichtsconsulente Elisabeth op 29-03-2015 15:41

    Dank je wel. Toch mooi ls deze blog met dit recept fungeert als inspiratiebron.

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl