Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Broodpudding van suikerbrood

    Vanmorgen heb ik een motivatiekaart geplaatst met broodsoorten met de meeste kcal. Daar staat natuurlijk ook suikerbrood op. Dat is echt een broodsoort die je het beste kan eten bij hoge uitzondering. En volgens sommige mensen beter helemaal niet in verband met de suiker. Maar soms is het gewoon lekker. Volgens de stoplichtmethode zou dit een product zijn waarmee het stoplicht of verkeerslicht op rood staat. Dat houdt dan in, beter van niet, maar alleen bij hoge uitzondering. Kan mij niet voorstellen dat je dit iedere dag eet. Mocht je dat wel doen, dan is mijn advies om ermee te stoppen.Klik hier voor de motivatiekaart.

    Het is overigens wel een uitstekende manier om oud brood te verwerken. Of om te serveren bij het Paasontbijt. In het recept wordt gesproken over praline crème, dat is te koop bij de LIDL, maar kan prima worden vervangen door Nutella.

    Hieronder staat de receptenflyer. Het is een jpg-bestand die je kan downloaden en opslaan op je computer. Heb je liever een receptenflyer in een ander formaat, klik dan hier en scroll naar en je kan het downloaden.

     

     

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl