Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Bieten en Roquefort

     

    Vorige week had ik dit gerecht bereid en ik had ook gemeld dat het zonder koolhydraten was. In feite is dit niet helemaal waar, want fruit bevat ook koolhydraten. Ik bedoelde ermee dat ik het zonder aardappelen, pasta of brood had gegeten. Het is wel een gezonde maaltijd. Het past prima in een gezond eetpatroon. Daarbij is het vleesloos wat weer geschikt is voor meatless monday en het is ook een nowaste recept, omdat de afsnijdsels worden gebruikt om er een dressing van te maken. Ik noem het een dikke dressing, want dat is het ook, geen puree. Wanneer je geen Roquefort lust kies dan een andere geiten- of schapenkaas. En lust je dat ook niet, kies dan de kaas die je wel lust.

    Vanmorgen heb ik een gezond gewicht motivatiekaart geplaatst met een overzicht van de voedingswaarde van sojaproducten.   Voor diegene die geen kaas lusten of mogen eten, heb ik nog een recept met soja in de vorm van tofu. Klik hier voor de te downloaden receptenflyer.

    Hieronder de receptenflyer met het recept van bietjes en Roquefort.

     

     

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl