Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    ovenschotel met kidneybonen

    Een ovenschotel is altijd makkelijk, zeker in het weekend. Je kan een ovenschotel op voorhand voorbereiden. Stel je moet 's middags weg en je hebt plenty tijd in de morgen. Dan maak je deze schotel vast klaar, dek af met plasticfolie en zet in de koelkast. Je komt thuis en alles wat je moet doen is de oven aan te zetten, de schotel uit de koelkast te halen en gelijk in de oven zetten, gelijk met het opwarmen. De tijd wordt dan 35 minuten. Het voordeel is, je ovenschotel warmt ook geleidelijk op en je oven koelt niet gelijk af wanneer je de koude schotel erin zet.

    Peulvruchten zou best wel wat vaker op het menu mogen staan. Ze bevatten veel goede vitaminen en mineralen. Van de week zal ik er een motivatiekaart van maken met de voedingswaarde.

    Wil je meer recepten met peulvruchten? Klik dan hier!

    De kaas die ik heb gebruikt is de Brugse kaas die van de week in de aanbieding komt in de LIDL, naar aanleiding van de Belgische week.

    Wil je meer receptenflyers? Klik dan hier!

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl