Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Pizzasaus huisgemaakt

     

    Soms heb ik zin in pizza. Dan bedoel ik niet een kartonnen pizza uit een kartonnen doos van de supers. Maar een zelfgemaakte, inclusief de saus. Deze keer ging ik hem anders maken. De bodem zou niet zelf bereid zijn. Een Turks brood zou fungeren als bodem. Ter voorbereiding had ik vrijdag bij de Turk een pide gekocht zodat die oud kon worden. Het recept van één pizza plaats ik morgen op mijn blog. Vandaag eerst de saus. Want geen goede saus, geen lekkere pizza. En zelfbereid is duizend keer lekkerder dan uit een potje. Geloof mij maar. Wanneer je het één keer hebt geproefd wil je niet anders meer. En veel moeite kost het niet, want je snijd de ingrediënten en je plaats de schaal in de oven. Lees op de receptenflyer.

    Helemaal zonder E-nummers is dit recept niet. Tomaat bevat namelijk van nature E-621. Laat je daar niet van afschrikken. Daarom hebben ze zoveel smaak en geven ze smaak aan je gerechten. Ik roep al jaren smaak zit in de natuur. Haal het daar dan ook uit. Misschien heb je weleens gehoord over de smaak "umami'? Naast zoet, zout en bitter is umami ook een smaak en die zit ook gewoon in de natuur.

    De recepten van januari heb ik gebundeld als E-magazine. Klik hier maar.

    Hieronder staat de receptenflyer met het recept voor de huisgemaakte pizzasaus.

    Wil je meer receptenflyers? Klik dan hier!

     

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl