Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Sticky chicken

    Gisteren heb ik de kip bereid in de Actifry. Wanneer ik recepten uitschrijf staat er eigenlijk nooit een ovenbereiding of een koekenpan bereiding en hiermee doe ik veel huishoudens te kort.
    Hierbij een beschrijving hoe ik de kip in de oven zou bereiden. De voorbereiding blijft hetzelfde. De kip inwrijven met de vadouvan. Verwarm de olie in een koekenpan. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden Celcius.
    Wanneer de olie warm is, doe dan de kippenvleugels in de pan en bak ze aan tot ze bruin zijn. Doe de kip dan in een ovenschaal, met de vel kant beneden samen met het bakvet en zet de schaal in de hete oven. Zet de timer op 15 minuten. Draai de kip om na die tijd, giet de honing erover en zet de timer op 10 minuten, zodat de vel knapperig kan worden. Wanneer je wilt weten of je kip gaar is, steek dan een satéprikker vlakbij het bot van de kip. Komt er helder vocht uit het gaatje dan is je kip gaar.

    In de wortelsalade zit fruit. Mocht je niet voldoende fruit eten dan kun je met dit gerecht heel makkelijk je fruittotaal ophogen. Ik weet zeker dat dit gerecht ook in de smaak valt bij kinderen. Lekker kluiven en een frisse wortelsalade met fruit.
    En ook dit gerecht is budget, aangezien alle ingrediënten behalve de vadouvan te koop is bij de LIDL. De vadouvan kun je kopen bij andere supermarkten. Je doet heel lang met zo'n kruidenblikje. Dus mocht je het zien staan, gewoon kopen maar...

    Hieronder staat de receptenflyer. Die kun je downloaden en eventueel in een speciaal mapje zetten met recepten van Elisabeth. ;-)





    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl