Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Kikkererwten

     

    Er mag best vaker vis worden gegeten. Twee keer per week is het advies en dan graag een onderscheid maken tussen vette vis en magere vis. Peulvruchten mag ook wel wat vaker worden gegeten. Maar ja, die zijn niet sexy en zeker niet vlot te bereiden. Het vergt voorbereiding of je opent een pot. Dat kan ook, maar dan zit je weer met additieven, toevoegingen, die je liever niet eet. Mijn probleem met peulvruchten is vaak het op smaak brengen. Ze blijven zo alleen in een gerecht. Ze maken vaak niet echt een connectie met de rest, met of zonder saus. Maar daar is verandering in gekomen. Hubbie D had voor mij een boek gekocht van Heston Blumenthal. Ik had hem gezien bij Masterchef Australië en was onder de indruk. Wanneer ik dat ben wil ik een kookboek. En dit is echt een kookboek wanneer je als thuiskok naar een next level wilt qua koken. In dat boek las ik dus de tip om je peulvruchten te weken in pekelwater. En dat heb ik dus geprobeerd met de kikkererwten en wat ben ik blij met deze tip. Probeer het ook maar eens met peulvruchten die je moet weken. Je peulvruchten hebben smaak, heerlijk.. Hoe en wat staat op de receptenflyer.

    Natuurlijk plaats ik weer een receptenflyer die je kan downloaden.

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl