Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
    hitstats
    Hebbedingetjes
    Opgebakken leftovers

    Dit wordt inmiddels artikel nummer 1123. Het kunnen er meer zijn aangezien ik wat artikelen heb verwijderd. En ik ga gestaag verder. Het ligt in de bedoeling om iedere dag een receptenflyer te plaatsen. Beloften maken is makkelijk, nakomen is een ander verhaal. We zien wel hoe het allemaal gaat lopen.

    Abonneer je op de deze site, dan ben je een van de eerste die bericht krijgt wanneer ik weer een nieuwe blog heb gepost. Klikhier

    Vandaag een recept van opgebakken leftovers of opgebakken kliekjes. Nou waren het niet echt kliekjes echter goed bruikbare producten. Zoals de broccoli-stengel die ik had bewaard. De roosjes had ik eerste kerstdag gebruikt. Aangezien de stronk ook eetbaar is, bewaar ik die. Je kan er een heerlijke snelle soep van maken. Maar ik heb hem in dit gerecht verwerkt.

    De receptenflyer kun je downloaden. Zo heb je hem altijd bij je. Want deze gerechten zijn ook heel bruikbaar wanneer je gewicht wilt verliezen op een normale en gezonde manier. Ik stip nog even het feit aan dat dit tevens een budget-gerecht is.



     




    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Elisabeth's favorite
    BlogSociety
    myTaste.be
    Beste Blogger Foodblogger
    BesteBloggers
    Volg mij via bloglovin
    Follow
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl